Karácsonyi rajz- és jelképpályázat

Idén is meghirdettük karácsonyi rajzpályázatunkat az óvodás és általános iskolás gyermekek számára. Idén a téma: A karácsonyi ünnepkör szokásai a falumban.

A tavalyi évhez hasonlóan a Művelődési Házat egy különleges élő adventi kalendárium díszíti, melynek ablakában minden hétköznap új rajz nyílik meg az adventben, tehát összesen 20 db rajzot tudunk kiállítani. A rajzok a rajzpályázatra beérkezett alkotásokból szakmai zsűri által kerülnek kiválasztásra!

Természetesen minden beküldött alkotást az eddigiekhez hűen a Művelődési Házban kiállítjuk, így egészen január végéig megtekinthetőek lesznek!

Minden pályázó kis ajándékban részesül, melynek átadására a 2023. december 09-én 17 órakor kezdődő Nemzetközi Betlehemes Találkozó gálaműsorán kerül sor a Plébániatemplomban.

KARÁCSONYI JELKÉPPÁLYÁZAT

Idén is várjuk családok, baráti társaságok, osztályok, óvodai csoportok alkotásait a karácsonyi jelképpályázatunkra. A műveket a Gencsapáti Művelődési Ház és Könyvtárban lehet megtekinteni január végéig.

Minden pályázó kis ajándékban részesül. !A beküldési határidőt meghosszabbítottuk, buzdítunk mindenkit, hogy készítse el egyedi alkotását!

Beérkezési határidő: 2023. november 30.

Az alkotásokat személyesen a Gencsapáti Művelődési Házban lehet leadni nyitvatartási időben.

A pályázatok ünnepélyes díjátadása hagyományainknak megfelelően a 2023. december 09-én 17 órakor kezdődő Nemzetközi Betlehemes Találkozó gálaműsorán lesz.

További információ: gencsmuvhaz@gmail.com 0630/468-4020