Karácsonyi rajzpályázat

Várjuk idén is a tetszőleges technikával készült, karácsonyi témájú rajzokat az általános iskolás és óvodás korú gyermekektől.

Ebben az évben a Művelődési Házat egy különleges élő adventi kalendárium díszíti, melynek ablakában minden nap új rajz nyílik meg december 1-24 között.

A rajzok a rajzpályázatra beérkezett alkotásokból szakmai zsűri által kerülnek kiválasztásra! Ezért a pályázat feltétele, hogy A/4-es méretben és FEKVŐ formátumban kerüljenek beküldésre a rajzok! Csak az így beküldött rajzok kerülhetnek az adventi ablakba! Egy pályázó egy rajzzal pályázhat!

A másik meglepetés ebben az évben, hogy a zsűri által kiválasztott első három helyezett rajzból képeslap készül, mely a decemberi Hírmondóval minden családhoz eljut ajándékba.

Természetesen minden beküldött alkotást az eddigiekhez hűen a Művelődési Házban kiállítjuk, így egész decemberben megtekinthetőek lesznek!

Minden pályázó kis ajándékban részesül!

A rajzokat borítékban, névvel és elérhetőséggel ellátva a Művelődési Ház postaládájába kérjük bedobni!

Beérkezési határidő: 2022. november 25.  A határidő után beérkezett rajzokat nem tudjuk fogadni!

A pályázatok ünnepélyes díjátadása hagyományainknak megfelelően a- 2022. december 17-én 17 órakor kezdődő- Nemzetközi Betlehemes Találkozó gálaműsorán lesz.

További információ: gencsmuvhaz@gmail.com 0630/468-4020